Wednesday, January 31, 2007

Hemma idag

Hej allesamman...
Nu sitter jag här hemma, allderles nyduschad, och det känns faktiskt ganska bra. Har åkte hem från Öckerö för att ta med cykeln imorrn på båten (egna båten). Har hittills gått omkring eller åkt buss på öckerö... På fredag ska vi i 2:an gå på filmfestivalen, det ser jag verkligen fram emot, hoppas filmerna är något att se bara, men det tror jag nog...

Köpte en ny mobil idag, en LG, chocolate den nya, KE800. Är ganska nöjd faktiskt, nu har jag komviq så det är bara att ringa! jippoe (?)

När jag skulle köpa den var det en gubbe i rullstol från bosnien som skulle lämna tillbaka sin dator på försäkring, det var bara det att han inte hade försäkring på den, eller iaf. inget kvitto, de kunde inte heller hitta att han köpt den på sitt siba kort. Det var oerhört varmt och han ville aldrig ge sig, både jag och expediten blev trötta på honom. Jag missade Ö-snabben med typ 30 sekunder pga. honom.

Men jag kom hem tillslut, träffade petter, det var länge sedan...trevligt..

Imorrn är det EU tävling i skolan, det blir kul. JIPPIE (?)

PEACE

Sunday, January 28, 2007

Helgen är snart slut!

Denna helgen har varit lite anorlunda. Jag har haft 2 hemmakvällar med min mormor och morfar, mina föräldrar och mina syskon. Detta är ungefär som det låter, lite som en mardröm. Men det är nog ett steg i att bli vuxen, att klara av att åka till släktingar och vara trevlig hela tiden. Jag har vait i skövde om någon undrar.

Så kan typ min helg sammanfattas, lite trist men jag hoppas på något i kväll, typ film eller bastú. Annars så var det ganska roligt i fredags, var och spelade beachvolleyball efter skolan med, häng med nu: Caroline (inte helt oväntat), Ruben (mkt oväntat), tomas
ganska oväntat, jacob claeson inte så oväntat egentligen men ändå. Och joel som är ganska oväntat.

ja vad ska man säga om det, jo att jag och caroline spöade de andra grovt! men det visste vi nog att vi skulle göra innan...

Denna veckan kommer nog att bli ganska soft, kommer nog inte att ha jättemkt att plugga, men ändå lite så. härligt.

Näe det var allt, inget mer idag, jo jag köpte en NY shufflé. gött e de! gimmade märkte ni dé.

FRED OSV:

Thursday, January 25, 2007

Onsag?

Okej, det var faktiskt ett tag sedan nu, en del har hänt men inget att skriva om tror jag. Eller jag vet inte. Nu sitter jag i skolan, har precis haft historieredovisning, det gick nog bra. Vill skrya lite och säga att jag förberedde mig under tiden de andra prata. Kom alltså dit helt oförberädd.
sofia och jag pratar lite om ettorna. De har tydligen haft problem med vakterna. Det har även startats en dramagrupp, kommer kanske delta om jag orkar, men man vet aldrig.

Igår fick jag höra ett av de bästa "dra åt Helvete" synonymerna: Gå och bada! visst är den bra.

Har även en liten teori angående ungdomars panik och ångest angående utseendet: "Det är bara Snygga tjejer som får panik och ångest angående utseende, de fula vet att de är fula och har accepterat det" tror att det ligger mycket sanning bakom detta.

Mhm Ha det hej!

Wednesday, January 17, 2007

öhh geografi

Nu är det lite jobbigt alltså. har nu paus i geografin, har sett på film om vulkanker, något franskt par som reste runt och tittade på vulkaner.

Somnade i början och vaknade igen precis innan läraren kom tillbaka för att titta till oss. Snart kan jag äntligen ta bussen till våran stuga. Eller så åker jag till caroline, men jag vet inte hur bussarna går.

Har namnsdag idag, det är riktigt trevligt verkligen. verkligen. verkligen. Fick ett namnsdagsvykort, av matilda på öckerö, det var riktigt trevligt faktiskt, verkligen.

Fick också hokeybiljetter av mamma nu, fast det var för att hon fick det på jobbet.

FRED!

Tuesday, January 16, 2007

Tisdag morgon, matte (!)

Har tagit mig en liten rast i matten, det är så segt och jag vet inte vad jag skall ta ig till.

Igår var jag och benis och fikade hos matilda på öckerö, det var ganska trevligt, såg på Hitch och fikade. Var en ganska blandad gäng där, typ amandas lillasyster och några som jag aldrig tidigare sett... Sedan gick vi och handlade och tog bussen hem. När vi stor på bussstationen tänkte benis att kanske anni skulle var på bussen som kom, fast i motsatt riktining. Det var hon. så hon (och hennes syster) gick av på nästa hållplats och gick på vår buss istället. Så åkte de med oss hem, det var ganska kul. Annie och jag hade iof. damp menmen, hennes syster är trevlig. de var kvar typ hela kvällen. pluggade även spanska åp kvällen det var riktigt tråkigt.

Men nu måste jag fortsätta med matten.. jag ligger redan 5 sidor efter alla andra, som ligger efter schematet med 5 sidor.. men ha det!

Sunday, January 14, 2007

Snaty äry mandagy

Jag har inte varit lika manlig i eftermiddag. Jag har pluggat, men det funkar det med. Är äntligen så färdig med min historiska artikel att jag vågar lämna in den som utkast till lärarna. Men men det går nog bra, sitter här nu och har börjat med engelskaglosorna, trevligt är det.

Har egentligen inte mkt mer att tilllägga. Jo mitt USB minne är borta, så om någon ser ett litet svart som de inte vet vems det är, kontakta mig.

Båtarna fungerade inte tidigare idag, det var jobbigt, inte då jag inte kunde ta mig till stan utan då min kusin som tillsammans med ester ockuperat mitt hus, har säkert beklagat mig innan men nu är det typ kris. Jag känner mig undantryckt...
ojojojoj
god natt och fred!

Storm

Ja idag kom faktiskt stormen, det är riktigt häftigt. Högt vattenstånd, massor av blåst och solsken, kan det vara bättre. Var nere på Hamna förut och chekade läget, var borta på korsholmen ovanpå militärbunkern, där är det rätt i vinden, så det var riktigt svårt att hålla sig på benen i byarna. Men det häftigaste var när man skulle gå up dit, när man gick emellan bowlingen och berget blev det smalt och då var det nästan omöjligt att gå, man orkade nästan inte helt enkelt.

Sedan gick jag ut på piren, där var det också gött, det stänkte så mkt vatten att man blev helt blöt. Hjälpte astrids stellan med en av deras båtar som nästan hade slitit sig. Det var inte bara jag, även hans, joel lindgren och hans far, och maritn johnsson. MANLIGT

Näe nu måste jag skriva min historiska artikel, måste bli färdig...

fred

Saturday, January 13, 2007

Back just before the storm

Nu är jag hemma, har åkt ombåden, det gick faktiskt ganska snabbt, det var nog för att jag och klara låg och mös. Benis och lisa låg och mös på sätena bakom oss.

Hade varit inne på späcket i fiskebäck eller vad det nu hette. Var ganska trist, eller inte trist, man träffade massa folk det var länge sedan man träffade men det var inget drag så. SYND.

Skulle vara storm inatt men den har inte riktigt kommit än, så det känns som om att vi kunde tagit engen båt, men men. Ebba hade en ny förmåga idag, det var ganska roligt, han var så söt, gick med och satt brevid men sade inget. Klart det inte är lätt att säga så mycket med oss men ändå. Han hette lars andersson om jag mindes rätt, väldigt roligt då han helt säkert innte såg helt svensk ut. men men.

ska även nämna john johansson eftersom att han tog kort på mig som han ska lägga upp på sin blogg.

Jaha det var inte mkt mer att skriva, jo att det kommer blåsa orkan inatt, väldigt roligt... ska nog sova nu, det behöver jag eftersom att jag skall plugga hela dagen imorrn.

fred etc.

skrivkramp

Åhh jag måste börja nu, men det går inte, måste skriva, men det kommer inte. Åhh...

Ska skriva min historiska artikel, men jag kommer inte igång. Lyssnar istället på p3 dokumentär om catrine da costa. intressant, men ingen artikel om spanska revolutionen i barcelona kommer. ååh..

får gå in och prata med mamma, då kanske det släpper lite, ja nu går jag in och fikar.
fred.

Friday, January 12, 2007

Det blåser, det är översvämning

Är ganska trött, har precis cyklat hem från benjamin och borta hos honom var det översvämning. eller inte hos honom men på rinken, värsta jag sett sedan gudrun. adam jag och lite erik var hos benis och såg på film, vi såg black hawk down, den var ganska bra. Men lite lång, det blev att vi talade i mitten, det var mest om krigsmatrial och hur de istället skulle gjort om det hade varit på riktigt. Vi tycket att filmen var mycket passande då det nu är krig igen i Somalia.

När vi, jag och adam kom i följe, kom till benis hade han hittat ett warcraft-flash spel på internet som intresserade oss mycket. ska nog testa det när jag skrivit färdigt detta.

Min kusin är här just nu, hon och ester har ockuperat vardagsrummet här ute så jag känner mig lite instängd och tilltryckt i mitt eget hus.

Imorrn måste vi hitta på ngt roligt, jag är riktigt sugen på det, så om någon har förslag hör av er. snälla. jag är helt utledad på allt. Eller så är det att det är mörkt. vem vet.

Det är lite konstigt, för mig känns det som om helgen redan är slut, att jag sitte här och det är söndag. Men så är det ju inte. Som tur är.

vad ska man göra nu, det känns som att jag inte vill lägga mig fast jag borde, eftersom att jag inget har att göra. ojoj detta är jobbigt.

när jag kollar nog på OC istället för att sova, det låter vettigare.

MKT segt

Detta har varit segt, och när jag säger detta menar jag de 60 senaste timmarna. För att inte tråka ut er totalt ska jag inte berätta hur lite jag har gjort utan istället bara säga att jag satt hemma igår kväll, jag har även suttit inne i mitt hus och tittat på OC nu i eftermidag, och nu vet vi inte vad vi skall göra ikväll..

Detta tänkte jag och delade med benis på bussen en dag när det regnade mkt

Det nya i-landsproblemet är följande: Gore-Tex jackorna är svindåliga, regnet bara rinner av dem så att byxorna blir mycket blötare, så då måste man köpa Gore-Tex byxor med, men vem vill ha det hela tiden.

Nu får jag ta tag i mitt liv, fred ut!

Thursday, January 11, 2007

Regn

Sitter i skolan och bloggar, då jag inte har internet i ,itt och benis gemensamma boende, som jag för övrigt flyttade in i igår. Det var riktigt mysigt, lite "fjällenkänsla" med panel på väggarna osv.

Var hos kotte, filip och ella igår och åt pankakor och rökte lite, och jag rökte faktiskt bara lite. Känns inte lika roligt att göra det nu när det är "farligt". Har faktiskt tagit till mig av "larmet" på västnytt.

Det regnar verkligen, vilket är otroligt irriterande. Man blir blöt om benen och kall om fingrarna. Och eftersom att jag inte har något fordon här ute måste jag gå i det med. Men idag fick jag lift till skolan, josef körde mig. Det var gött. Hade svårt att sova i natt, fast jag var patologiskt trött. Sov oroligt och somnade sent, inte roligt. Var i josefs hushåll och fikade i går med, det var mkt trevligt...

Nu ska jag göra mitt historiearbete, det ska vara inne nästa vecka, började idag. Men det h¨r nog bra ändå. Fick bra hjälp av min handledare, var lite jobbigt att säga att jag inte hade gjort någon undersökning som jag skulle gjort. men det gick bra ändå.. Tror jag...

Nu måste jag börja. fred ut!

Wednesday, January 10, 2007

Trött (!)

Sitter här i skolan, och är så förbannat trött...
Somnade på geografilektionen minst 5 gånger. det är riktigt illa faktiskt.
Nu håller vi på med vårat oerhört kassa geografiarbete som aldrig blir varken bra eller färdigt. När jag blir stor ska jag skriva en raport med slutsatsen att: Sambandet mellan antalet medlemar och resultatet kan beskrivas med en exposenciell ekvation. Är man ensam blir det kanon, är man 2 blir det halvkass, och när man är mer än 3 blir det bara dåligt... Ska bifoga ett diagram på det senare.

måste nog sova nu.

Tuesday, January 09, 2007

Nystart

Nu är det dags igen, skall ta upp en gammal tradition

Jag kännde lite av ett sug, ett sug efter att återigen få ut mina tankar i cyberrymden. Det var ju jättelänge sedan sist så de flesta har nog glömt att jag en gång skrev blogg. Men nu skall bloggen på allas läppar vara min... Vi får se ur det går med det.

Tänkte bara göra en kort retrospect av vad som hänt. Sist jag postade var det 1 december. Inte mycket har hänt sedan dess. Min dator har kraschat så jag har suttit vid min lilla istället. Lagade den "stora idag". Har gått några vedervärdiga veckor i skolan, pendlade så det var typ jättejobbigt. Men nu är det slut med det, benis och jag har äntligen skaffat oss en bostad, eller benis mor fixade det...

Har varit och åkt skidor 2 veckor, över jul och nyår. Åkte skidor iställer för snowboard som jag brukar göra. Gick faktiskt riktigt bra, bättre än jag trodde faktiskt.

så nu sitter jag här i min stuga och undrar var mitt lov tog vägen?

Jag förlängde det lite genom att var sjuk idag, hade dock gärna varit i skolan. lite jobbigt, fast man fick mycket gjort, läste min bok från resan och fixade datorn sov även ut ordentligt.

Nu ligger halva veckan framför mig, skall till öckerö imorrn och sova i vår stuga.

har laddat ned alla avsnitt av p3 dokumentär. tror att det kommer att bli mycket intressant.

Är lite trött, konstigt. lyssnar på p3 hiphop. någon sorts lista över svenska mc's eller liknande... 06.38 imorrn det blir kul.

God natt, kommer att ha mer att skriva imorrn. Ska in och dricka nypressad jos nu, jur stavas det egentligen? Djuce, djos, juce. Jag vet faktiskt inte, fast jag går på gunilla... där ser man

Fred osv.