Saturday, September 02, 2006

Bye, adios, hej då Jennie!

Är faktiskt lite tung i huvudet, kan vara pipan, eller den sena timmen. Men troligtivs är det den stora mentala anspänningen att en god vän reser bort ett tag.

Som ni säkert vet är det Jennie som skall åka till London som aupär ((är mycket osäker på stavningen av detta (franska) ord). Hon skall vara borta till i Juli nästa år och vi kommer alla att sakna henne mycket.

Det var iaf. "hejdåkalas" som var på programmet ikväll, det ägde rum hos Lisa och det var mycket trevligt. Det bjöds på hallonglass men chokladsås och kaffe såklart. Det var mycket gott. Det var en del folk där, några som det var ett tag sedan man pratade med villket gjorde allt trevligare. Det var även 2 snubbar från Värnamo där som var herligha.

Vi var hos lisa ett tag, sedan gick vi till källam för att köpa godis, fast vi fasnade där vid filmen Mean girls. Sedan gick vi för att ta en döing. Den blev lite halvkass då det gnislade lite och vi var väl många.

har hört att Malin Carlson stör sig på att vi nämner pipan så ofta men hon får ta det, för det är en del av vår livsstil och det betyder en del för våran gemenskap.

Sedan när alla skulle gå blev det genast väldigt känslosamt, jennie grät på slutet. Kan inte vara lätt att lämna alla. Men det går nog bra. Träffade jacob C vilket var mycket efterlängtat.

Nu skall jag nog sova, är rätt degig redan då jag sitter i min nya morgonrock, är ruggi nöjd över den vilket ni nog har förstått då jag postar mycket om den.

God natt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home