Wednesday, September 06, 2006

Denna dagen: Ett deg!

Idag har varit en fruktansvärt degig dag, jag har inte gjort speciellt mycket, har dock hunnit med en del.

Benis har varit här typ nästan hela dagen, vi har inte gjort någonting. Vi har fikat 2 ggr, suttit framför datorn och mest degat. Vi "bakade" iof. negerbollar till fika nr: 2, villket inte var speciellt krävande.

Hämtade hulda på dagis klockan 5 och passade henne till att mamma kom klockan 6, det var ganska mysigt, hon blir dock lite krävande efter ett tag men det gör inget.

Tobbe och affe kom ut senare på kvällen, eller affe tränade fotboll och kom ännu senare. Jag tobbe benis och johan tittade på film efter att vi sett idol tillsammans. Vi såg Crunk, eller vad den hette. Det var ganska dålig kvalité på filmen villket förstörde filmuplevelsen en del. Annars var den sådär.

Efter detta tog vi en döing, den var mycket trevligt. Vi samtalade om det mesta.
Det började blåsa och det var ganska mysigt, Håkan och hanna kom förbi på deras kvällspromenad. det var också trevligt.

Vi har en dröm. att hitta en lägenhet i 2 hand i centrala stan. att bo där en go kompisgäng och ha det riktigt trevligt. hoppas verkligen att det går att fixa.

Annars är det ingen dröm att jag och benis skall bo ihop i höst. Då menar jag inte att det kommer att bli jobbigt utan att det kommer att bli så villket kommer att bli mycket kul.

skall nog till staden imorrgon och köpa stövlar, kommer nog bli härligt att komma ut lite.

fred osv.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home